Előfizetői tartalom

Az önkormányzat megtorpedózta a Normafára tervezett lakóparkot (2)

Portfolio
Egy 66 lakásos, 12 szintes, majdnem 40 méter magas épületet tervezne a Normafán, a Konkoly-Thege Miklós úton a Cordia - írja az Index. A közvetlenül az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont mellett, természetvédelmi területen lévő projektet azonban nem engedélyezi a Hegyvidéki Önkormányzat. A Cordia álláspontja a cikk végén olvasható.

A sajtóban megjelent ma, hogy a Normafánál egy magántulajdonú telken 12 emeletes, közel 40 méter magas társasházat tervez egy beruházó. A Hegyvidéki Önkormányzat álláspontja ezzel kapcsolatban a következő: Nem támogatja a 12 emeletes, közel 40 méter magas épület építését a Normafánál. Annak ellenére, hogy a hatályos országos jogszabályok lehetővé teszik egy ekkora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés