Előfizetői tartalom

Az új lakások éve lesz 2017

Portfolio
Lassan teljesen elfelejthetjük azokat az éveket, amikor hosszas keresgélés után lehetett csak ráakadni egy-egy új lakásra Budapesten. A tavaly elindított projekteknek az idei évtől lehet igazán hatásuk az újlakás-piacra azzal, hogy elkezdik átadni a most készülő társasházakat. A fejlesztési boom azonban csak most indul be igazán, így a folyamat a következő években is kitarthat. Az egyre nagyobb kínálat pedig egyre nehezebb döntés elé állítja az új lakást vásárlókat, hogy melyik helyszín és milyen típusú lakás mellett is tegyék le a voksukat. A Portfolionál éppen ezért összegyűjtöttünk három pesti és három budai projektet, amik nagyrészt lefedik az alapvető lakás és városrészek típusait.

A hosszú évekig tartó csökkenés után tavaly ismét jelentős ütemben nőtt az építési engedélyek száma, ami a következő évekre az átadott új lakások számának a növekedését fogja eredményezni. Szükség is van erre, ugyanis a válság mélypontjának éveiben alig épültek lakások, a lakásállomány átlagéletkora egyre jobban emelkedett. A mostani építkezések azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés