Előfizetői tartalom

Betörők leselkednek a te házadra is?

Portfolio
Lakásvásárlás előtt számos tényezőt figyelembe veszünk mielőtt meghoznánk a döntést arról, hogy hol vásároljuk meg leendő otthonunkat. A közlekedésen, a környék hangulatán és a lakás típusán túl fontos szempont a környék közbiztonsága is. Ennek kapcsán utánajártunk, hogy az egyes fővárosi kerületekben és a megyeszékhelyeken mennyi bűneset és ezen belül mennyi lakásbetörés történik, meghatározva ezzel a legbiztonságosabb és legveszélyesebb környékeket.

Az Otthontérkép statisztikái szerint 2014-ben a legtöbb bűnesetet - több mint 5200-at - a VIII. kerületben regisztrálták. A megyeszékhelyek közül Miskolc áll az élen, ahol hasonlóan nagyszámú, 5100 bűnesetet jelentettek be. Az adatok között természetesen csak a bejelentett bűnesetek szerepelnek, így az eredmények is ezt mutatják. Ezeken kívül még előfordulhatnak további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés