Előfizetői tartalom

Brutálisan sokat lehet keresni a lakásokon

Portfolio
Nagyon jól jártak azok, akik tavaly vásároltak lakást kiadási céllal, a 2014 márciustól 2015 júniusig eltelt időszakban több mint 20 százalékos hozamokat is realizálhattak, akár panel, akár téglalakásokkal. Bár a már megemelkedett áraknak köszönhetően a befektetési lakásvásárlással elérhető hozamok jelentősen csökkentek mostanra, azért még mindig lehet keresnivalója a befektetőknek a lakáspiacon. A 4,8 - 8,3 százalékos hozamszintek sokak számára lehetnek kecsegtetőek az alacsony banki kamatok mellett.

Azok, akik tavaly márciusban a válság mélypontján vásároltak lakást igazán jól jártak. Azóta a lakásárak nagyot nőttek, így jelentős hozamot generáltak a friss tulajdonosnak. Bár az albérleti díjak akkor még jóval alacsonyabb szinten álltak, mint jelenleg, még az akkor megkötött hosszú távú szerződésekkel (vagyis a bérleti díj akkori rögzítése esetén)is komoly...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés