Előfizetői tartalom

Duplázódó lakásárak a 4-es metró vonalán

Portfolio
A 4-es metrót közel három éve adták át, ami nagy hatással volt és van a metróvonal menti városrészekre. A fejlesztésből a metrómegállók közelében lévő lakástulajdonosok is jelentősen profitáltak. A legnagyobb nyertes a pesti oldalon a II. János Pál pápa tér és a Kálvin tér környéke volt, Budán pedig a Móricz Zsigmond körtér. Ezeken a helyeken mérték három év alatt a legjelentősebb áremelkedést - derül ki az Otthon Centrum legfrissebb elemzéséből.

Új építésű vagy használt lakásba költözne? Kezdje a keresést 2017 tavaszán Magyarország legnagyobb lakáskiállításán, március 24-26 között a Millenárison!A metrómegállók környékén 2013 és 2014 között Újbuda-központ és a Rákóczi tér kivételével - ahol csak nagyon minimális volt az áremelkedés - minden metrómegálló környékén elindult a lakásárak emelkedése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés