Előfizetői tartalom

Egy újabb különleges projekt befektetőknek: bővül a belvárosi luxuslakóparkok köre

Portfolio
Már hallhattunk néhány belvárosi luxusprojektről, amelyekben több milliós négyzetméteráron tetőteraszos penthouse apartmanokat lehet vásárolni, de az épületben akár hotelszobákat, irodákat és kiskereskedelmi egységeket is kialakítanak. Ezeknél az építkezés már elkezdődött, a lakások jelentős része már el is kelt, az elkészülésüket követően pedig biztosan átformálják az V., VI. vagy VII. kerület egyes részeit. Most egy újabb lakóházprojekt került arra a piacra, ahol a célközönség a befektetési céllal vásárlók, ezen belül is azok, akik kiemelten rövid vagy hosszú távú kiadásban gondolkoznak és mindezek mellett a belvárosi, akár több milliós négyzetméterárakat sem tartják különösebb problémának.

Ahogy Budapest is egyre inkább fejlődik és ezáltal kezd hasonlítani a nyugati nagyvárosokra, úgy válnak elterjedtebb és népszerűbb befektetési lehetőséggé a belvárosi luxusprojektek, amelyek egyaránt szólhatnak lakóparkok, üzletek, kulturális központok fejlesztéséről. Ezeknél a projekteknél az exkluzivitás nemcsak a kedvelt és központi lokációban rejlik, hanem abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés