Előfizetői tartalom

Elkapkodják az új apartmanokat a Balatonnál

Portfolio
Érezhető pezsgés jellemezte a Balaton-környéki ingatlanpiacot az idei év első kilenc hónapjában, főként a part menti, valamint a panorámás ingatlanok iránti kereslet bővült az elmúlt időszakban, az új építésű apartmanokért pedig gyakorlatilag versenyeznek a vevők - derül ki az OTP Ingatlanpont szezonértékelő elemzéséből. A statisztikák szerint a déli parton az elmúlt 2-3 évben már folyamatosan nőtt az értékesített ingatlanok átlagára, míg az északi parton még a stabilizálódás fázisában van a piac.

Jó szezont zárt a balatoni ingatlanpiac, érezhetően nőtt a kereslet, emelkedett az adásvételek száma az idei év eddig eltelt időszakában - számol be a régióban tevékenykedő irodáinak tapasztalatai alapján az OTP Ingatlanpont országos ingatlanközvetítő hálózat. "Elsősorban két típusú ingatlan pörög most igazán a magyar tengernél: a part közvetlen közelében lévő nyaralók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés