Előfizetői tartalom

Ez lehet a jövő a lakást kereső egyetemisták számára

Portfolio
Külföldön, különösen az USA-ban és az Egyesült Királyságban nagy népszerűségnek örvendenek a magánkollégiumok, és az utóbbi években rohamtempóban történtek a fejlesztéseik. Magyarországon még szinte hiánycikknek számítanak az ilyen intézmények, bár vannak magánüzemeltetők által működtetett több diák számára lakhatást biztosító próbálkozások. A jövőben hazánkban is felerősödhet a magánkollégiumok szerepe, egyrészt az egyre növekvő számban hozzánk érkező külföldi diákok miatt, másrészt a hazai hallgatók körében is növekedhet az érdeklődés a magas bérleti díjak miatt, melyek mellett már magán kollégiumi díjak sem tűnnek olyan magasnak.

Hosszú távon a felsőoktatás átalakulására lehet számítani, a technológia fejlődésével párhuzamosan, ugyanakkor a továbbtanulás talán soha nem volt ilyen fontos, és vélhetően a technika azért nem fogja helyettesíteni a fizikai jelenléten alapuló oktatást. A világ gazdasági fejlődése és a középosztály bővülése miatt a felsőoktatásban résztvevő hallgatók száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés