Előfizetői tartalom

Ezeken a helyeken mit sem érnek a CSOK ingyenmilliói

Portfolio
Már hetek óta tartják lázban az országot a CSOK által kínált ingyenmilliók. A legtöbbek érdeklődését a legalább három gyereket vállalóknak járó 10 milliós alaptámogatás, illetve a szintén 10 millió forintos, kedvezményes kamatozású hitel keltette fel. Bár fontos megjegyezni, hogy az utóbbi nem ajándék, a 20 millió forint sokaknak segíthet az önerő kiegészítésében. Ha azonban valaki most azonnal vásárolna - mert nem akarja kivárni egy saját ház felépülését vagy egy újonnan indított projekt befejezését -, szűkös kínálattal szembesül. Az Otthontérkép adatbázisa alapján megvizsgáltuk, mire is elég 20 millió forint az ország különböző részein.

Kiindulásként megnéztük, milyen átlagos négyzetméteráron hirdetik az Otthontérképen azokat a lakóingatlanokat, melyek megfelelnek a 10+10 milliós CSOK követelményeinek. Ezt követően pedig kiszámoltuk, 20 millió forintból ezeknek az ingatlanoknak hány négyzetmétere vásárolható meg a magyarországi megyékben, illetve a budapesti kerületekben.A fenti grafikonról leolvasható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés