Előfizetői tartalom

Google, Facebook, Amazon? - Nincs itt semmi keresnivalójuk!

Portfolio
A hazai ingatlankereső-piac legismertebb és legnagyobb szereplőjének korábbi vezetőjét, az ingatlan.com-ot felfuttató Korbuly Krisztiánt nevezték ki a legdinamikusabban növekvő versenytárs, az Otthontérkép Csoport élére. A jelenleg mintegy 3-4 milliárdosra tehető online ingatlanlisting-piac jelentős részét (legalább 60-70%-át) ma az ingatlan.com tudhatja magáénak, de az elmúlt évek piaci változásainak köszönhetően egy hosszú távon erős versenytárs jelent meg az Otthontérkép Csoportnak köszönhetően, így most már két jelentős elérésű, lefedettségű, független, és speciálisan ingatlanokat hirdető portál (a Jófogás nem kizárólag ingatlanhirdetési oldal) versenyez a több ezer hivatásos ingatlanos és a több tízezer magánszemély kegyeiért. Ennek kapcsán kérdeztük az új vezérigazgatót a terveiről és az online ingatlankereső-piac jövőjéről.

Mik a tervei az Otthontérkép új vezetőjeként? Az Otthontérkép által megkezdett utat folytatva, új megközelítésben szolgáljuk ki az ingatlanhirdetőket és az ingatlan iránt érdeklődőket. Célom, hogy a jelenlegi, gyakorlatilag egyszereplős online ingatlanpiacot (a vertikális portálokra gondolva) legalább kétszereplős piaccá változtassuk és ezáltal komolyabb versenyt hozzunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés