Előfizetői tartalom

Hagyj fel minden reménnyel, ha Pestre költöznél

Portfolio
Sok településről szinte lehetetlen a fővárosba költözni, hiába van ugyanis akár 200 négyzetméteres házunk, azt eladva mindössze csak egy kis "lyukra" futhatja az érte kapott összegből Budapesten. Ezzel szemben a fővárosból vidékre költözők igazán kedvező helyzetben vannak az árolló nyílása miatt, egyre nagyobb otthonokat vásárolhatnak a kisebb vidéki településeken. Egy 50 négyzetméteres átlagos budapesti lakás árából az olcsóbb helyszíneken több mint 400 négyzetméteres "palotákra" is futhatja.

Sokat emelkedtek a lakásárak Magyarországon az elmúlt években, az országban azonban nagyon nagy különbségek voltak a drágulás mértékében. A legnagyobb növekedéssel a Budapesten lakást vásárlók, vagy eladók szembesülhettek, míg az elmaradottabb vidékek kisebb településein ennél sokkal kisebb mértékű változásra került sor. Az előbbiekből következik, hogy az árolló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés