Előfizetői tartalom

Hat híresség, akik már évek óta nem tudják eladni luxusházukat

Portfolio
Az utóbbi években már a tengerentúli lakásoknál is keresleti piacról beszélhetünk, de még ez sem indokolja önmagában, hogy éveken keresztül ne tudjunk eladni egy házat. Vajon a hírességek túlárazzák házukat? Vagy egyszerűen csak túl sok személyre szabott berendezés van, amit a vásárlók nem hajlandók megfizetni? Bármi is az oka, számos híresség évek óta hiába várja a megfelelő vevőt, aki hajlandó kifizetni az általuk kért vételárat - írja a Marketwatch.

Jóllehet a hírességek - átlagnál jelentősen nagyobb méretű meglehetősen drágán kínált - házaira eleve kisebb a kereslet, de találunk pozitív példákat is sikeresen értékesített luxusvillákra. Candy Spelling, a TV-s híresség Aaron Spelling felesége például 85 millió dollárért tudott túladni 5300 négyzetméteres Los Angeles-i kastélyán 2011-ben. Az ár azonban itt is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés