Előfizetői tartalom

Hol és mit építenek a magyar milliárdosok?

Portfolio
Az ingatlanpiac élénkülésével egyre több milliárdos fordul az ingatlanfejlesztés felé. A lakások iránti kereslet és a magas hozamok olyanokat is az ingatlanpiacra vonzanak, akik korábban sohasem foglalkoztak ezzel. A Forbes összegyűjtötte azokat a legvagyonosabb magyar üzletembereket, akiknek az ingatlanfejlesztésben is vannak érdekeltségei.

Manapság az ingatlanfejlesztés kifizetődő befektetésnek tűnik, amit jól mutat, hogy Magyarországon is egyre több nagyvállalkozó fordul a lakásfejlesztés felé. A listán a nevek mellett a hozzájuk köthető legfontosabb projektek is szerepelnek. Rákosi Tamás Pannónia Stúdió felújítása és tervezett bővítése szállodafejlesztés a Belgrád-rakparton luxuslakások építése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés