Előfizetői tartalom

Így spórolhatsz meg állami támogatással egy-két havi bérleti díjat

Portfolio
Az elmúlt 2 hétben robbanásszerűen nőtt a kiadó lakások kínálata, augusztus elején országszerte már több mint 10 ezer kiadó lakást kínáltak bérlésre, ami 11 százalékos növekedésnek felel meg. A kereslet óriási, a bérleti díjak is emelkedtek, ugyanakkor van olyan megoldás, amelynek segítségével a díj mérsékelhető - derül ki az ingatlan.com elemzéséből.

A kiadott lakóingatlanok piaca nagyon élénk júliusban és augusztusban, országos szinten több mint 10 ezer kiadó lakás van a piacon, ami 11 százalékkal haladja meg a felsőoktatási ponthatárok kihirdetése előtti kínálat szintjét. Budapesten a magányszemélyek 800 darabbal több lakást kínálnak bérlésre, mint két héttel ezelőtt, az átlagos bérleti díjak itt 150 ezer forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés