Előfizetői tartalom

Így változtak a fizetések és a kínálati lakásárak az országban

Portfolio
Óriási eltérések vannak évek óta az országon belül mind a lakásárakban, mind a nettó fizetésekben. 2014 óta a lakásdrágulás és béremelkedés üteme nem ugyanolyan mértékű az egyes megyékben, Zala megyében például közel azonos volt az átlagbérek és a kínálati négyzetméterárak emelkedése, szemben a Jász-Nagykun-Szolnok megyei helyzettel, ahol a bérek sokkal nagyobb mértékben nőttek, mint a lakásárak - derül ki az ingatlan.com elemzéséből.

Budapest az utolsó helyenA havi nettó átlagfizetések Budapesten a legmagasabbak, a múlt évben átlagosan meghaladták a 275 ezer forintot, ez 38 százalékos növekedésnek felel meg a 2014-es szinthez képest. Ugyanakkor nem a fővárosban emelkedtek a legnagyobb mértékben a fizetések, sőt, Budapest az utolsó helyen áll a saját eredményével. A legjelentősebb béremelkedést Jász-Nagykun-Szolnok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés