Előfizetői tartalom

Így hazudnak a lakáshirdetések - Minek ne dőljünk be?

Portfolio
Az évek óta stabilan fennálló lakáspiaci túlkínálatban mind az ingatlanosok, mind a tulajdonosok a létező legelképesztőbb - sőt, legelkeseredettebb - trükkökkel próbálják a vevőket az eladó lakásba csábítani, melyek egyik fontos eleme a lakáshirdetések kiszínezése. Íme a leggyakrabban használt hirdetési szövegek, amiket nem feltétlenül szükséges elhinni.

1. Hol van a lakás? Az ingatlanpiacon az egyik legfontosabb kérdés: hol van az ingatlan? Mivel főleg a fővárosban bizonyos kerületek és főutak említése után a vevők legtöbbje azonnal el is köszön, a hirdetők egy kis kreativitással próbálják vonzóvá tenni portékájukat. A város fő ütőerénél: 4-6, rosszabb esetben 8 sávos főútra néző ingatlanra is számíthat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés