Ingatlan

Így néznek ki az olcsó luxuslakások

Portfolio
Egyre népszerűbbé válik a modern mobilházak építése. Egy amerikai, konténerházakat gyártó startup megmutatatta, hogy ezek a házak is működhetnek okos otthonként, ezáltal luxuskörülményt nyújtva a használóinak. A kis konténerlakásokról videó is készült.
Az index cikkében olvashatunk róla, hogy a modern konténerházakat gyártó Kasita nevű amerikai startup megoldást kínál azoknak, akik megfizethető áron szeretnének luxus körülmények között élni. A mobilházak további előnye, hogy katasztrófa sújtotta övezetekben is felállítható, illetve bővíthető egységekből áll, így az alapterületet is lehet növelni, de akár toronyháznak is átépíthető. A lakások a legújabb technológiai fejlesztésekkel vannak felszerelve és az okos vezérlőrendszernek köszönhetően több, mint 60 eszköz, többek között a világítás is, irányítható a ház szoftverének használatával. A mobilház alapterülete 32 négyzetméter és 139 ezer dollárba, vagyis nagyságrendileg 35 millió forintba kerül, ami az amerikai lakásárakat tekintve elég kedvező árnak számít.

Több ezer új lakás egy helyen a Portfolio Új Lakópark adatbázisában! Válogass Buda, Pest és vidék legjobb új építésű lakóprojektjei között! Nézegess képeket, tudj meg minél többet a projektekről és kérj személyre szabott ajánlatot közvetlenül a fejlesztőktől! Kattints és nézd meg a több mint 50 projektet!

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Liberty Hotel_big, tribe