Előfizetői tartalom

Ismeretlen cégek, amik uralják a világ lakáspiacát

Portfolio
Számos vállalkozás alkalmas rá, hogy franchise formában működjön, az egyik legtipikusabb ágazat azonban az ingatlanszektor, ahol mind Magyarországon, mind külföldön gyakori ez a cégforma. Az alábbiakban megnéztük, hogy melyek a világ legnagyobb ingatlanfranchise cégei, mekkorák ezek a hazai hasonló cégekhez képest és milyen előnyei vannak az ilyen típusú vállalkozásnak akár a brand tulajdonosa, akár az új belépők szempontjából.

A legnagyobb hazai ingatlanközvetítő cégek nevét mostanra mindenki ismeri, a nemzetközik közül azonban gyakran még a legnagyobbak neve is ismeretlen lehet. A Smartasset cikke alapján összegyűjtöttük a legismertebb nemzetközi ingatlanfranchise cégeket, amelyek legtöbbje az Egyesült Államokból indult, mostanra azonban számos országban jelen vannak.A legnagyobbakRE/MAX A Real...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés