Előfizetői tartalom

Itt vannak a számok! - Ennyivel nőttek a bérek és az anyagköltségek

Portfolio
Az építőipari kivitelező cégek komoly gondokkal küzdenek, a megkötött szerződéseikhez meghatározott költségek ugyanis lényegesen megemelkedhetnek mire végeznek egy adott projekttel. Nagyon nehéz ugyanis ezeket előre kalkulálni, az építőanyagok és munkabérek ugyanis az ÉVOSZ adatai szerint 2016 közepe óta jelentősen drágultak, így könnyen ráfizetésessé válhat egy-egy munka - derül ki a Magyar Építéstechnika oldalán megjelentekből.

Property Investment Forum 2017 Érdekel, hogy hogyan változhatnak az építőipari árak? Szeretnéd tudni, hogy mit jelenthet mindez az iroda, vagy a lakáspiacon? Gyere el november 21-én a Portfolio által szervezett Property Investment Forum 2017-re. Információ és jelentkezés Már mi is számtalanszor foglalkoztunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés