Előfizetői tartalom

Kellenek nekünk az ingatlanközvetítők?

Portfolio
Sokkal nagyobb az elvárás az ingatlanközvetítőkkel szemben ma, mint 10-20 évvel ezelőtt volt, jelenleg már inkább tanácsadóként kell fellépniük. Míg korábban inkább a kapcsolatfelvételben játszottak jelentős szerepet az eladók és vásárlók között, a technológia fejlődésével ez egyre inkább jelentőségét vesztette. Egy komoly tudással rendelkező közvetítő azonban nagyban segítheti az ingatlan eladását, javaslatot tesz a hirdetési stratégiára, az árazásra, derül ki a ZILLOWSZTORIK mellékleteként megjelent Lakáspiaci Mozaik Ingatlanközvetítőkkel foglalkozó fejezetéből.

Nagyot változott az ingatlanközvetítés a rendszerváltás óta hazánkban, mint arra a ZILLOWSZTORIK mellékleteként megjelent Lakáspiaci Mozaik is felhívja a figyelmet. Korábban az újságok hasábjait böngészhették csak a leendő vásárlók, a hirdetők pedig igyekeztek minél kevesebb szószámmal felkelteni az érdeklődésüket az ingatlanjuk iránt, a kép pedig még hiány cikk volt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés