Előfizetői tartalom

Ki győz ma? Brazília vagy Chile? Kolumbia vagy Uruguay?

Portfolio
Ma este kezdődnek a FIFA labdarúgó világbajnokság nyolcaddöntői. A számtalan vb-s tippjáték után a Portfolio olvasói most egy másfajta szavazásban vehetnek részt a mérkőzések kapcsán. Összegyűjtöttük a legjobb 16 közé jutott országok legmenőbb ingatlanjait, így te is eldöntheted, hogy - a modern építészetben elért eredményei alapján - mely országok a mai összecsapások nyertesei.

Brazília vs. Chile. Brazília Sao Paolo egyik külvárosában találjuk ezt a házat, mely a maga 18 négyzetméterén egy fotós stúdiójának ad helyet a látszólag esőerdei környezetben. A tervezésnél próbáltak minél kisebb környezeti hatással dolgozni, így a növényzet felett, előre legyártott elemekből került összeszerelésre a ház.Képek forrása: Cristiano Mascaro / archdaily.comChile...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés