Előfizetői tartalom

Kiderült, kik bérelnek ma lakást Magyarországon

Portfolio
A lakásvásárlás és a lakásbérlés mellett és ellen is szólnak érvek, tény azonban, hogy Magyarországon az emberek többsége saját tulajdonú lakásban él. Nincs ez másként Európa többi országában sem, az arányok azonban mások. Míg nálunk alig több mint minden tizedik ember bérel, addig van olyan ország, ahol 50-50 százalék a bérlők és a saját lakásban élők aránya. Te mit gondolsz, jó ötlet a bérlés? Most elmondhatod a véleményed, szavazz!

#qp_main1105552 .qp_btna:hover input {background:#00355F!important} #qp_all1105552 {max-width:815px; margin:0 auto;}Te bérelsz vagy bérelnél lakást?Igen, mobilabb vagyok és nem kell a felújítások miatt aggódnomIgen, a havi lakbér alacsonyabb, mint a hitel törlesztése lenneIgen, de csak mert nincs pénzem saját lakásraNem, mert a lakbér ablakon kidobott pénzNem, a saját lakás jó befektetésNem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés