Előfizetői tartalom

Kíváncsi vagy, hol épülnek Budapest legnagyobb lakóparkjai?

Portfolio
A kiadott építési engedélyek - bejelentések - számában mostanra kezdjük elérni a válság előtti szinteket, így várhatóan az átadott lakások száma is hamarosan jelentős növekedésnek indul. Sok esetben elég néhány nagyméretű fejlesztés és egy adott város vagy kerület lakásállománya több száz új lakással is bővülhet. Az alábbiakban megnéztük, hogy hol vannak és mi jellemző a Budapesten épülő legnagyobb társasházakra.

Akkor jársz jól, ha nem sürgős a költözésA Budapesti Lakáspiaci Riport adatbázisában jelenleg 392 projekt szerepel, összesen 13 234 lakással, ami megbízható alapot ad az új lakás piaci folyamatok vizsgálatához. Az új lakások iránti erős keresletet jól mutatja, hogy a lakások nagy részét a fejlesztők már az építkezési fázisban eladják, így a kulcsrakész, beköltözhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés