Előfizetői tartalom

Luxustanyák országa vagyunk

Portfolio
A rekordalacsony ingatlanárak és a kedvezőbb kamatkörnyezet miatt nem csak a belvárosi garzonok és a balatoni nyaralók kelendőek, sokak számára lehet vonzó befektetés egy tanya megvásárlása. Nem zavarnak a szomszédok, magad megtermelheted az elfogyasztott élelmiszer nagy részét, sőt akár eladásra is jut belőle - rengeteg előnye lehet egy tanyának. Legyen szó hatalmas földterületről egy apró, omladozó viskóval, 200 fő megvendégelésére is alkalmas tanyakomplexumról vagy épp modern belsővel rendelkező luxustanyáról, az interneten számtalan ajánlat közül válogathat az is, aki ilyen fajta befektetésben gondolkodik. Rendhagyó ingatlanpiaci körképünkben eladó tanyák között szemezgettünk az Otthontérkép kínálatában.

Nem túl meglepő módon a legtöbb tanyát Bács-Kiskun és Csongrád megyében találtuk, de a Nyírségben, Tolna megyében, sőt a főváros vonzáskörzetében is számtalan ingatlanlant kínálnak eladásra tanyaként. További képekért és az adatlapokért kattints a fotókra! Mint minden ingatlan esetében, a tanyáknál is rendkívül fontos szerepe van a lokációnak. Ez a szatymazi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés