Előfizetői tartalom

Magyar fesztiválok a világ legjobbjai között

Portfolio
Itt a nyár és elindult a fesztiválszezon, már zajlanak a kisebb rendezvények, napokon belül kezdődik Sopronban a VOLT Fesztivál, utána pedig a Balaton Sound, majd a Sziget is. Fesztiválkörképünkben megvizsgáltuk, hogy világviszonylatban milyen áron lehet bérletet váltani a legnagyobb - köztük a hazai - fesztiválokra, illetve, hogy milyen eséllyel és milyen szállásokat találhatnak azok, akik nem akarnak sátrazni.

Drága fesztiválozni?A Sziget Európa egyik legismertebb és legnépszerűbb fesztiváljának tekinthető, de kevesen tudják, hogy világszinten is rendkívül jelentős, a 2013-as adatok alapján a hetedik leglátogatottabb fesztivál. A tíz legnépszerűbb szabadtéri esemény listáján érdekes módon három Duna mellettit is találunk, a szintén egy szigeten tartott bécsi Donauinselfest mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés