Előfizetői tartalom

Magyarok százezrei örülhetnek a csökkenő bérleti díjaknak

Portfolio
Londonban elkezdődött a bérleti díjak csökkenése, 2,6 százalékkal alacsonyabb árat kell a bérlőknek fizetniük havonta, az előző év júniusához viszonyítva, ami jó hírt jelent az ott dolgozó közel 200 ezer magyarnak. Az ország más régióiban azonban még sok helyen emelkednek a bérleti díjak - olvasható a The Telegraph elemzésében.

Az egy évvel ezelőtti csúcs után, már a második hónapja csökkennek a bérleti díjak Angliában. A csökkenés 0,3 százalék volt júniusban, amivel az átlagos bérleti díjak 908 fontra (320 ezer forint) mérséklődtek. Londonban nagyobb a csökkenés, mint bárhol máshol az országban. 2,6 százalékkal alacsonyabbak a bérleti díjak az előző évihez képest, ezzel egy átlagos lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés