Előfizetői tartalom

Magyarország lakáspiaca állva hagyja a világot

Portfolio
A piaci szereplők egyéni élethelyzete szerint változik, hogy a lakásárak emelkedését pozitív vagy negatív folyamatként értelmezhetjük, az azonban biztos, hogy a lakások drágulásában Magyarország a régió országaival - illetve további feltörekvő országokkal - együtt jelentősen elhúzott a világ többi részétől. Hogy ez pontosan mekkora különbségeket jelent, részletesebben is kiderül a J.P. Morgan által készített elemzésből.

A lakásárak válság utáni mélypontja az országok többségében 2011 és 2013 között következett be, azóta azonban a legtöbb helyen elindult a növekedés. Ennek mértéke eltérő volt az egyes országokban. Míg Kelet-Közép-Európában és több feltörekvő országban stabilan emelkedtek az árak, addig a világ egy jelentős részén ez legfeljebb néhány százalékos pozitív elmozdulást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés