Már nem Magyarországon növekednek a legjobban a lakásárak

2017. október 11. 11:59  english version   
nyomtatás
 
Tovább növekednek a lakásárak Európában, a drágulás 3,8 százalékos volt az euróövezetben, és 4,4 százalékos az EU-ban 2017 második negyedéve és az előző év azonos időszaka között, az Eurostat legfrissebb elemzése szerint.


Tovább növekednek a lakásárak Európában, az első negyedévhez képest az euróövezet lakáspiacán 1,5 százalékos drágulás volt jellemző, míg az Unió egészében 1,8 százalékkal kellett többet fizetni az előző negyedévhez képest. A jelenleg elérhető adatok alapján a legnagyobb növekedés 2017. második három hónapjában 2016 azonos időszakához képest Csehországot (13,3%), Írországot (10,6%) és Litvániát jellemezte, de Izland esetében például 22 százalékkal mentek fel az árak. Olaszországban viszont tovább tart a csökkenés, 0,2 százalékkal mérséklődtek az árak. Az első negyedévhez képest a legnagyobb drágulás Lettországot (6,1%) és Szlovákiát (5,6%) jellemezte.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban (x)

Több mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium