Előfizetői tartalom

Megmutatjuk a legmenőbb lakótelepeket

Portfolio
A legnépszerűbb lakótelep Budapesten a Lajos utcai, de a keresett panelek közé tartoznak még a Pillangó utcai panellakások is. Budapesten az újlipótvárosi panellakások a legdrágábbak: átlagosan 473 ezer forintos négyzetméteráron hirdetik őket. A vidéki panelpiacon a fővároshoz közeli, például érdi és pomázi lakótelepek a legnépszerűbbek, a budaörsi panelek pedig a legdrágábbak. A legolcsóbban az országban Ózdon, Komlón és Mezőhegyesen kínálnak panellakásokat - derül ki az ingatlan.com elemzéséből.

A panellakások népszerűsége töretlen: a téglalakásoknál 30 százalékkal olcsóbbak, és sokszor jobb az elosztásuk, azaz azonos alapterületen több szobát nyújtanak. Ráadásul az elmúlt években jelentősen csökkent a fenntartási költségük is, ezek miatt pedig a lakótelepi lakások iránti kereslet folyamatosan növekszik. Azonban a panelpiacon belül is jelentős árkülönbségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés