Előfizetői tartalom

Mekkora részét adja az építkezések költségének maga az építőanyag?

Portfolio
A piaci szereplők szerint az építőipari kivitelezés költségeiben az elmúlt két év során nagyságrendileg 50-80 százalékos növekedést lehetett tapasztalni. A munkaerő költsége az elmúlt két évben megduplázódott, az építőanyagok között pedig vannak olyanok, amelyek ára jelentős (akár 60 százalékot elérő) mértékben nőtt. Az alábbiakban az MNB Lakáspiaci Jelentés alapján néztük meg, hogy mekkora részt tesz ki az építkezések költségvetéséből az építőanyag és mekkorát a munkaerő.

Smart City 2018 Az utak és a csatornák feltalálása óta nem volt olyan fontos városfejlesztési áttörés, mint mióta megjelent a Smart City, azaz az okosváros! Az igazán különleges pedig az, hogy a legkisebb településektől a világvárosokig mindenkit érint. Nézze meg a programot és jelentkezzen most az Önök városa vagy vállalkozása is az eseményre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés