Előfizetői tartalom

Miért nincs még mindig lufi a lakáspiacon?

Portfolio
Komoly fellendülésen ment keresztül a hazai ingatlanpiac az elmúlt néhány évben, egyre többen vannak, akik nem csak a befektetési, hanem a saját célú lakásvásárlásra is elérkezettnek látják az időt. Az adásvételek során azonban sokszor nagy a vevőkben a bizonytalanság, akár az új építésű lakások kivitelezésével, akár az elérhető hitelek és támogatások körével, akár a piac alakulásával kapcsolatban. A Portfolio Ingatlan és az FHB Bank által szervezett legutóbbi Lakás Klub alkalmával ingatlanpiaci szakértők beszélgettek a lakáspiac lakosságot érintő legfontosabb kérdéseiről.

A mostani piaci folyamat a rendszerváltás óta mért időszakban a második ingatlanpiaci boom, ami bizonyos tekintetben hasonlít az ezredforduló felívelő szakaszára, de számos ponton különbözik is attól - mondta el Horváth Áron, az ELTINGA vezetője és a Budapesti Lakáspiaci Riport elemzője. Az 1998-tól 2006-ig tartó emelkedés és a 2013 óta tartó felívelés legfőbb hasonlóságai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés