Milliókat spórolhatnak a lakásvásárlók az ingyenes újítással

2017. május 12. 15:36    
nyomtatás
 
Ingyenes magyar újítás teszi könnyebbé a lakásvásárlók életét: egy kattintással hozzáadható az internetböngészőhöz az ingatlanpiac Google-keresője. Aki lakást, házat vásárolna, annak többé nem kell szisztematikusan átnéznie az összes hirdetési portált. Ha az egyiken talál egy szimpatikus ingatlant, az Árminimum rögtön megmutatja az ahhoz tartozó legalacsonyabb árat, és egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült fotókat. Így a vásárlók nem csak időt, de az adott házra, lakásra vonatkozó legjobb ajánlatot megtalálva akár több millió forintot is megtakaríthatnak.


Egy apró házat jelölő ikon segítségével a lehető legjobb áron találhatjuk meg leendő otthonunkat, vagy a céljainknak megfelelő üzlethelyiséget. A bővítmény egy kattintással telepíthető, a Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngészőbe, az arminimum.hu oldalról. Ezután, ha bármikor ingatlanhirdetésre kattintunk, a bővítmény automatikusan működésbe lép és kijelzi, hogy az választott lakást vagy házat hol hirdetik még, adott esetben jelentősen olcsóbban, mint ahol rátaláltunk.

Új építésű lakás vásárlását tervezed?

Kíváncsi vagy a legújabb lakóparkokra? Találd meg nálunk az otthonodat, nézelődj a Portfolio új Ingatlan Adatbázisában!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

A jövő befektetése (x)

A gazdagsághoz még álmodban is pénzt kell keresni. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium