Előfizetői tartalom

Milyen lakásba érdemes most fektetni? - Fújnak az új szelek

Portfolio
Bár a lakáspiac jelenlegi állapotára vonatkozó statisztikák enyhén szólva is sötét képet festenek, az átalakulás apróbb szikrái már érzékelhetőek a piacon. A sorok között olvasva trendfordulóra utaló jeleket is felfedezhetünk. A Portfolio Klubban lakáspiaci szakértők arra keresték a választ, hogy mely piacokon lesz majd elsőként érzékelhető a trendforduló, melyek lehetnek a kitörési pontok a hazai lakáspiacon, és hol érdemes most befektetési céllal lakást vásárolni.

Dr. Nagy Gyula, az FHB Lakásárindex projektvezetője nyitóelőadásában arra kereste a választ, hogy valóban beszélhetünk-e trendfordulóról, és melyek lehetnek azok a kitörési pontok, amelyek a hazai lakáspiac teljesítményét javíthatják. Úgy tűnik, hogy a lakáspiacon idén éppen letelik a hét szűk esztendő, a számok sok tekintetben azt jelzik, hogy a gödör aljára érkeztünk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés