Előfizetői tartalom

Most szinte minden lakást el lehet adni?

Portfolio
Jóval könnyebben lehet eladni lakást, mint egy-két éve: felére csökkent az átlagos áralku mértéke, az értékesítési idő pedig 6-8 hónapra rövidült - derül ki az OTP Ingatlanpont országos ingatlanközvetítő-hálózat piaci körképéből. Tapasztalataik szerint emiatt egyre több olyan eladó is megjelenik az ingatlanpiacon, aki a korábbi években halogatta ingatlanja értékesítését, de vannak, akik még inkább kivárnak. Legkönnyebben és legjobb áron a 40-60 négyzetméteres egy-, másfél-, kétszobás lakásokat lehet értékesíteni Budapest belvárosában, de népszerűek a hasonló méretű felújított panelek is a külsőbb kerületekben és a megyeszékhelyeken. Az értékesítők szerint most szinte minden típusú ingatlanra van kereslet jó áron.

Az ingatlanpiac fellendülésének, a forgalom folyamatos bővülésének köszönhetően egyre több olyan eladó jelenik meg a magyarországi ingatlanpiacon, aki az elmúlt években inkább halogatta az ingatlan értékesítését - állítják tapasztalataik alapján az OTP Ingatlanpont országos ingatlanközvetítő-hálózat szakértői. Bár számos olyan trend érzékelhető jelenleg a piacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés