FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Ne várd ősszel a csodát a lakáspiacon!

Portfolio
A lakáspiacot élénkíteni a múltbeli példák alapján csak súlyos összegekből lehet. Az ingatlanpiac 2000-es évek eleji aranykorában a támogatott lakáshitelek játszottak nagyon jelentős szerepet. Ilyen mértékű kormányzati lépésre vélhetően nem lehet számítani az idén ősszel, így drasztikus növekedésre biztosan nem kell készülnünk.

Korábbi cikkünkben foglalkoztunk az őszre ígért új lakáspolitikai csomag lehetséges elemeivel, mint például a támogatott hitelek körének bővítésével, a félszocpol igényelhetőségének visszaállításával, vagy az áfakedvezmények bevezetésével. Most azt mutatjuk be, hogy az ezek közül, a múltban már alkalmazott eszközök milyen hatással voltak a lakáspiacra. Nem maradt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés