Előfizetői tartalom

Nincs megállás: szívják a pénzt az új lakások

Portfolio
Egyre nagyobb a verseny a finanszírozók között is az új lakóházprojektekért, a forrásbőség miatt a hitelintézeteknek vadászni kell a jó projektekre és a megbízható fejlesztőkre. Ennek kapcsán újabb hitelszerződésről számol be a Metrodom Csoport, így a kedvezményes áfa időszakát kihasználva, a fejlesztő tovább növelheti építkezéseinek számát Budapesten, az OTP Bank Nyrt. által nyújtott finanszírozás segítségével.

Egyrészt a finanszírozói oldalról, másrészt a kereskedelmi ingatlanok esetében a befektetői oldalról nagy a kereslet a jó projektek iránt. 2008-2015 között a válság idején, többnyire azok a fejlesztők maradhattak talpon, amelyek önerőből tudták finanszírozni a projekteket, illetve az egész piacra jellemző volt a forráshiány és az alacsony befektetési aktivitás. Most azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés