Előfizetői tartalom

Rég nem látott optimizmus - Most éri meg beszállni?

Portfolio
15-20%-os növekedés az éves lakásforgalomban, emelkedő ingatlanárak, versenyképes, 7-8% közötti hozamok, olcsó hitelek. A lakáspiac idei első kilenc hónapban mutatott teljesítménye a sok éves tetszhalott állapot után egyértelműen az éledezés jeleit mutatja. Az Otthon Centrum Lakáspiaci Monitorjának legfrissebb, 2014. harmadik negyedéves száma alapján a növekedés még törékeny, több pozitív, de egyszeri hatás van a piacon, a lakásépítésektől kezdve a befektetői érdeklődésig, de a bizalom egyértelműen visszatért a piacra, ami ha továbbra is kitart, illetve növekszik, stabil növekedési pályára állíthatja a piacot. Az Otthon Centrum a lakáspiac feléledését és a piaci ütemet meghaladó mértékű növekedését használja ki, hogy saját maga is megújuljon. Az ingatlanközvetítő hálózat a belépési és működési feltételek átalakításával nyit az ingatlanközvetítői piac felé.

Keresletbővülés: két fő hajtóerő "A piacon az első kilenc hónapban több mint 15%-kal több adásvétel bonyolódott le - túlnyomó többségben a használt lakások piacán -, mint az előző év azonos időszakában" - mondta Déry Attila, az Otthon Centrum vezető elemzője. - "Az idei évben a tranzakciók száma, a tavalyi évhez viszonyított 15-20%-os növekedéssel, átlépheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés