Előfizetői tartalom

Sokat nyerhetsz azzal, ha irodaház épül a szomszédodban

Portfolio
Az évek során városaink folyamatosan alakulnak, az egyes városrészek funkciói változnak, így például egy korábbi ipari övezet helyén otthonos lakóparkok, vagy modern irodakomplexumok is felépülhetnek. Az átalakulás hatással van a megmaradó épített környezetre is, a megújulás miatt változik annak megítélése és a helyi lakásárak. Az alábbiakban azt néztük meg, hogy Budapest legnagyobb irodaközpontjainak kialakulása, hogyan hatott a környék lakásállományára, az új fejlesztések számára és az árak változására.

Az ország városaiban kizárólag Budapesten beszélhetünk nagyobb irodaközpontokról, a megyeszékhelyeken, régióközpontokban legfeljebb különálló nagyobb irodaházakat találunk. A fővárosban a legtöbb iroda egy helyen, a Váci úti irodafolyosón épült fel, ahol a következő évek fejlesztéseinek köszönhetően szinte biztos, hogy hamarosan az 1 millió négyzetmétert is meg fogja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés