Előfizetői tartalom

Szavazz! Melyik az év épülete?

Portfolio
Az "év épülete" díj hallatán keveseknek jut eszébe, hogy egy montenegrói óvoda vagy egy panamai lakópark érdemelné meg azt, azonban ezek és sok más fejlődő ország egyre komolyabb szereplőnek számítanak az építészet világában is. A CEMEX közzétette a világ legjobb épületeinek listáját, melyek közül a Portfolio olvasói is kiválaszthatják kedvenceiket.

A legjobb lakóépület. A szavazásokat az oldalak alján találod! A CEMEX kihirdette a világ legjobb épületeit díjazni kívánó XXIII Building Awards verseny döntéseinek listáját. Összesen három kategóriában - lakás, ipari/közösségi/iroda, infrastruktúra - választanak majd győztest a 2013-ban felhúzott épületek közül. A kiírok a konstruktív és esztétikus megoldásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés