Előfizetői tartalom

Százmilliókért kínálják Budán az építési telkeket

Portfolio
A lakásépítések válság utáni fellendülésével az építési telkek iránti kereslet is növekedésnek indult, ami a telekárak emelkedését hozta magával. A fővárosban és környékén mostanában az sem ritka, hogy a családi ház építésére alkalmas telek többe kerül, mint maga a ház felépítése. A fejlesztői építkezések azonban még csak most kezdenek igazán beindulni, így a következő években is élénk telekpiacra számíthatunk.

A telekárakat sok esetben nehezebb összehasonlítani egymással, mint a lakások árait, mivel egyrészt kisebb a kínálat, másrészt nagyobbak a méret és árkülönbségek. Építési telkek esetében érdemes megkülönböztetni a családi ház építésére alkalmas telkeket a nagyméretű fejlesztési területektől. Előbbi mérete jellemzően néhány száztól, egy-két ezer négyzetméterig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés