Előfizetői tartalom

Százszoros az árkülönbség a falusi CSOK településeinek kínálatában

Portfolio
A júliustól induló falusi CSOK-ban érintett településeken jelenleg közel 15 ezer ingatlant - házat vagy lakást - hirdetnek eladásra. Ezek között mintegy százszoros az árkülönbség, köszönhetően a Balaton-parti településeken kínált felújított családi házak és néhány elnéptelenedett településen meghirdetett romos házak négyzetméterárának - szerepel az ingatlan.com közleményében.

A héten jelent meg az állami lakástámogatási rendszer új eleméről, a falusi CSOK-ról szóló részletes szabályozás, ennek értelmében 2486 kistelepülésen használt lakás vásárlására is felvehető 1 gyermek esetén 600 ezer, 2 gyermek esetén 2,6 millió, legalább 3 gyermek esetén 10 millió forint 2022 közepéig. A felvett összeg fele fordítható csak vásárlásra, a másik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés