Előfizetői tartalom

Teljes a zűrzavar az albérleteknél! - Tényleg lehetetlen normális otthont találni?

Portfolio
Egyre nehezebb helyzetben vannak azok, akik most keresnek bérelhető lakást Budapesten vagy a nagyobb vidéki városokban. A keresést nemcsak a szűk kínálat és a magas árak nehezítik, hanem az is, hogy egyre nehezebben alakulnak ki olyan bérbeadó-bérlői egyezségek, amely mindkét fél számára megfelelőek. Azt próbáltuk meg összegyűjteni, hogy a különböző platformokon, milyen lehetőségeik vannak a lakást, vagy lakótársat keresőknek, illetve a lakástulajdonosoknak.

A nagy kereslet hatására a jobb állapotú és árú lakások hamar elkelnek, a további keresést pedig nemcsak a magasabb ár nehezíti meg, hanem hogy mindkét fél megbízható szerződő partnert találjon, ráadásul minél rövidebb idő alatt. A relatíve alacsony kínálat mellett, az egyik legnagyobb probléma a bérelhető ingatlanok piacán, hogy egyik fél sem tudja megfelelően leinformálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés