Előfizetői tartalom

Több millió forintot is lehet spórolni a lakásvásárláson

Portfolio
Budán a 2. és a 12. kerületben lakók nincsenek könnyű helyzetben, ha a korábbi használt lakásukat új ingatlanra cserélnék. Az árakban tapasztalható különbséget ugyanis az állami támogatássokkal sem lehet egyszerűen áthidalni. Így aki budai hangulatú, zöld környezetre vágyik inkább déli irányban, akár városhatáron kívül nézelődik. Itt jóval alacsonyabb árakon lehet ugyanis új lakáshoz jutni, ami több millió forint megspórolását jelentheti. A kereslet irányát a fejlesztők is érzékelik, nem véletlen, hogy a fenti terület az egyik legnépszerűbb beruházási célpontnak számít körükben. Ráadásul a terület közlekedése az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően igazán kedvezővé vált, ami tovább fokozza a terület népszerűségét.

A dél-budai régió lehet az új favoritAz új lakásokra vonatkozó áfa 5 százalékosra csökkentésének köszönhetően felpörögtek a lakásépítések hazánkban, melynek fő gócpontját a főváros és annak agglomerációja jelenti. Mivel az intézkedés a tavaly év elejétől él, így a beruházások is akkortól gyorsultak fel. A projektek megvalósításának azonban idő kell, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés