Előfizetői tartalom

Véget ért a menekülés a belvárosból

Portfolio
A tavalyi év végén a fővárosból sok helyről ingatlanpiaci fellendülésről számoltak be a közvetítők, mely elsősorban a panellakásokat érintette. De a jelenség elérte a VII.-VIII. kerületet is, ahol panelek helyett jellemzően a régi polgári lakások és az újszerű lakások adják a kínálatot - derül ki a Balla Ingatlanirodák elemzőinek kutatásából.

Míg egy éve talán még senki nem számított rá, mára szinte megfordult a kínálat-kereslet aránya a hazai ingatlanpiacon. Körülbelül egy fél éve a korábbi években megszokottnál nagyobb igény mutatkozik a belvárosi lakások iránt, a piac kínálatiból keresletivé alakult át. Mérséklődő alku, emelkedő árak Egy-egy ingatlaneladásra most leginkább az jellemző, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés