Előfizetői tartalom

Mit nyer Budapest azzal, ha átáll a távhőre?

Portfolio
A hazai ingatlankezelés 2016-ban is rengeteg kihívás előtt áll: az amortizálódó ingatlanállomány fejlesztése és a fenntarthatósági szempontok átgondolása mellett fontos téma, hogy miért lehet vonzó a távhő a 21. században, és hogy üzemeltethetőek hatékonyabban a társasházak. A Főtáv modellszámítása alapján minden 10 ezer távhőre váltó ingatlan mintegy 47 tonnával csökkentené a fűtési eredetű károsanyag-kibocsátást.

Az utóbbi években a magyar ingatlanüzemeltető szakmának két teljesen különböző kihívással kell szembenéznie. Egyrészt az újépítésű, környezetbarát irodaházak üzemeltetése új megközelítést és speciális szaktudást igényel, másrészt az amortizálódó ingatlanállomány fejlesztése is egyre sürgetőbb feladat. Ráadásul ma már minden ingatlankezelőnek foglalkoznia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés