Nem hiszed el! - Dugó van az M7-esen a Balaton irányába

2017. augusztus 12. 09:15    
nyomtatás
 
Ezt a hétvégét sem úsztuk meg balesetek nélkül az M7-es autópályán. A legfrissebb információk szerint nagy dugó kezd kialakulni Polgárdi és Lepsény között a Balaton irányába egy karambol miatt. És a rendőrség beszámolója szerint három autó ütközött össze a balatonaligai kihajtónál is.A Waze felhasználói egymás után jelezték az elmúlt percekben, hogy baleset miatt dugó kezd kialakul az M7-es autópályán Polgárdi és Lepsény között a Balaton irányába.

Nem hiszed el! - Dugó van az M7-esen a Balaton irányábaA rendőrség pedig arról számolt be, hogy reggel 8 óra 5 perc körül az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 90. kilométerszelvényben - eddig tisztázatlan körülmények között - három autó ütközött össze. Személyi sérülés nem történt.

Múlt pénteken az autópálya 64-es kilométerszelvényében Székesfehérvárnál a Balaton felé vezető oldalon ütközött össze három jármű, akkor mintegy nyolc kilométeres torlódás alakult ki. Aztán ismét három autó ütközött össze az M7-es autópályán Szabadbattyánnál múlt vasárnap kora délután. A főváros felé csaknem tíz kilométeres torlódás alakult ki és még késő éjszaka is nagyon lassan lehetett csak haladni.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium