Ferihegyen épített új részleget a világ vezető csomagszállítója

2017. október 11. 11:52    
nyomtatás
 
A DHL Express beköltözött a saját igényei alapján kialakított 6000 négyzetméteres raktárbázisába, a Budapest Airport új, logisztikai központjában. Az új helyen a cég szortírozó rendszere működik, amivel a korábbi háromszorosára nőtt a kapacitás.


Az új 6000 négyzetméteres raktárbázisában a DHL Express szortírozó rendszere működik, amely naponta több ezer csomag válogatását végzi és osztja el Lipcsébe, a cég európai központjába tartó repülőgépekre. A logisztikai feladatok kiszolgálását 200 munkatárs végzi, akik az új, 2400 négyzetméteres irodában dolgoznak.

Ferihegyen épített új részleget a világ vezető csomagszállítója

A teljesen automatizált szortírozó rendszer óránként 6000 csomag továbbítására képes, ami háromszorosa a korábbi kapacitásnak. Az építkezés során a logisztikai központ fejlesztője, a Budapest Airport a CBRE-t bízta meg a belső projektmenedzseri feladatokkal.

Ferihegyen épített új részleget a világ vezető csomagszállítója


2016.08.23 16:45 Ilyen lesz a DHL Express új reptéri központja

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban (x)

Több mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium