10 bevásárlóparknak változik meg a neve

2017. szeptember 11. 12:30    
nyomtatás
 
Szeptembertől a Zone Bevásárlópark megújult nevén fut több hazai kiskereskedelmi egység - szerepel a Diófa Alapkezelő Zrt. közleményében.


A Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap 2016-ban írt alá ingatlan adásvételi szerződést 10 strip mall típusú kiskereskedelmi központra a Park Center portfólióból, illetve a Zala Parkra. Korábban már írtunk róla, hogy ezzel a tranzakcióval az Alap kiskereskedelmi portfóliója összesen 57 500 négyzetméter bérbeadható területtel bővült.

Az új Zone Bevásárlópark névvel az alábbi városokban találkozhatnak a vásárlók: Ajka, Budakeszi, Dunaújváros, Esztergom, Kazincbarcika, Kiskunhalas, Pécs, Szentes, Székesfehérvár, Szombathely és Zalaegerszeg.

Több ezer új lakás egy helyen a Portfolio Új Lakópark adatbázisában! Válogass Buda, Pest és vidék legjobb új építésű lakóprojektjei között! Nézegess képeket, tudj meg minél többet a projektekről és kérj személyre szabott ajánlatot közvetlenül a fejlesztőktől! Kattints és nézd meg a több mint 50 projektet!


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium