Előfizetői tartalom

193 millió eurós refinanszírozás a TriGranit bevásárlóközpontjának

Portfolio
Az ING Bank Slaski S.A. és az ING Bank N.V. együttesen 193 millió euró értékben nyújtanak refinanszírozást a TriGranit által fejlesztett krakkói Bonarka City Center (BCC) bevásárlóközpontnak. A Bonarka City Center hitelezési ügyletét 2015. február 27-én kötötték meg, a bankok tanácsadója a Norton Rose Fulbright Warsaw volt, míg a TriGranit jogi tanácsadását a Dentons képviselte.

A hitelfelvételek, a refinanszírozás és az ezzel együtt járó jelzálogjogi folyamatok az ingatlanfejlesztési piacon egyfajta üzleti modellnek is tekinthetőek, annak természetes velejárói. Mindemellett az ilyen ügyletek egy vállalat sikerességét is jól jelzik, hiszen a pénz- és hitelintézetek re/finanszírozáskor a vállalat projektjét, eszközeit finanszírozzák, jelezve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés