Előfizetői tartalom

300 millióval támogatja a kerület a Corvin Áruház felújítását

Portfolio
Tavaly novemberben döntött arról a józsefvárosi képviselő-testület, hogy a Corvin Áruház Blaha Lujza tér felőli burkolatát hatósági végrehajtás keretében le kell bontani. A felújítást az önkormányzat is támogatja, a mostani döntés értelmében a tavaly év végi kormányhatározatban megítélt 300 millió forintos kormányzati támogatást a kerület a Corvin Áruház műemléki homlokzatának felújítására fordítja - írja a Világgazdaság.

Az épület tulajdonosa, a Corvin Áruház Ingatlanhasznosító Kft. magánberuházás keretében el kívánja végezni a Márkus Emília, a Stáhly utcai és a Somogyi Béla utcai frontokon is a homlokzat felújítását, amihez a kerület 300 millió forintos támogatással járul hozzá. A tervek szerint a homlokzat felújítása 2019 végére készülhet el. A felújítás tartalmazza a teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés